Четвъртък, Октомври 19, 2017

Търсене в сайта

Неделя, 30 Април 2017 08:33

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Кара си дядо старото автомобилче, а пред него як джип не му дава път. Дядото използвал момента "засилил се", но го закачил и одраскал джипа. Изскочил отвътре един с дебело вратле и обеци и изръмжал:
- Ей,Некролог, давай веднага пет хиляди! Дядото примрял стене: 
- Нямам сине! Пенсията 150 лв. 
- Имаш ли син, какво работи? Давай го веднага! 
- Синът е треньор на делфините.
Набрал телефона на синът и изръмжал: 
- Треньорче, за 5 минути да си тук с 5000! 
Спира след малко едно голямо возило, а вътре изскачат няколко с качулки на главите! Шофьорът на джипа се изпарил за час от секундата, а един от новодошлите свалил качулката и казал на баща си: 
- Татко, колко пъти да ти казвам, че съм треньор на тюлените, а не на делфините!

Жена шофьор паркира точно под знака "Паркирането забранено". Идва полицай.
- Госпожо, нищо особено ли не забелязахте?
- Ауу, извинете, колко съм разсеяна... Имате ново униформа. Честито!

- Осъждам ви на доживотен затвор.
- Протестирам!
- Увеличавам присъдата с още една година.

Съпрузи гледат криминален филм.
- Аз съм сигурен, че убиецът е Ален Делон!
- Ама той изобщо не участва в този филм!
- Така си и знаех, той винаги има отлично алиби!

Синът на един адвокат искал да последва стъпките на баща си. Завършил с отличие право и постъпил в бащината си адвокатска кантора. В края на първия си работен ден развълнувано отишъл да каже на баща си:
- Още първия ден приключих оня случай с автомобилната катастрофа, върху който работиш през последните четири години.
- Идиот такъв! - скарал му се баща му. - Ти с какво мислиш те издържах в университета!

- Надявам се, казва съдията, че свидетелят не е много уморен от разпита.
- Какво говорите! След двайсет години брак това са дребни работи.

Седят двама и се черпят. Единият взел да откровеничи:
- Помниш ли, че тебе в стария квартал те обраха?
- Помня.
- Аз имах пръст в това. А спомняш ли си, че те съдиха за измама?
- Спомням си.
- Пак аз се бях намесил.
Тогава вторият му казва с досада:
- А помниш ли, че ти се роди син преди две години?
- Помня.
- Е, тогава аз се намесих.

Върви съдебен процес:
- Свидетелят, истина ли е това, че подсъдимият живее с тази жена като съпруг със съпруга?
- Не, господин съдия, много по-добре.

- Татко, купи ми нов лаптоп!
- Не, дъще, ти постоянно ще си седиш вкъщи и ще се втренчваш в него.
- Е, не е вярно! Ето днес ще ходя на едно парти с Кольо, когото вчера пуснаха от затвора.
- Голям или малък лаптоп искаш?

Публикувана във Всички новини
Събота, 29 Април 2017 18:57

ЦСКА БИ ЛЕВСКИ ДО ПОСИНЯВАНЕ

 

Бой до синьо нанесе отборът на ЦСКА-София на Левски в столичното дерби от 30-ия кръг на Първа лига.

Тимът от Борисовата градина разгроми с 3:0 "сините" от "Герена" на националния стадион "Васил Левски" и даде сериозна заявка за второто място в класирането, което дава директна квота за Лига Европа, докато третия трябва да играе бараж.

С успеха воденият от треньора Стамен Белчев тим измести "сините" от второто място в първенството. Двата отбора имат по 56 точки, но "червените" вече имат предимство в преките двубой след сериозната победа.

Дерби на терена на "Васил Левски" не успя да се получи, тъй като още в 6-ата минута ЦСКА-София водеше с 2:0. Арсенио Нунеш (2) и Кирил Десподов (6) матираха Божидар Митрев, който изненадващо застана на вратата. След попадението си Десподов показа фланелка с надпис "Защо винаги аз",намеквайки, че винаги пронизва вратата на Левски.

Третото попадение дойде в началото на второто полувреме, когато Фернандо Каранга се отпуши и нокаутира "сините" с глава в 53-ата минута.

Левски така и не намери отговор на отличната игра на ЦСКА-София, като не успя да затрудни по никакъв начин стража на "червените" Георги Китанов.

Мачът беше белязан с грозни сцени на финала. В последните секунди на двубоя капитанът на Левски Роман Прохазка и резервата Кристиян Малинов бяха изгонени заради спречкване. Преди това пък феновете на Левски уцелиха с предмет помощник-треньора на ЦСКА-София Стефан Генов, който получи медицинска помощ на пистата.

 

offnews.bg

Публикувана във Всички новини

Цанко Александров, с автомобил Ягуар SI 150 от 1957 година, бе отличен на първо място с "Купата на кмета" в поредното издание на парада на ретро автомобили, който се проведе в Сливен. На второ място се класира Гено Иванов, със Студибейкър, а на трето място победителят бе Пламен  Петров, с Ролс ройс.

Наградите бяха връчени от кмета на общината Стефан Радев.

Той поздрави организаторите и участниците в събитието и благодари, че то се е превърнало в истински празник за града. Радев заяви, че участниците от други краища на страната винаги са добре дошли в Сливен и се надява, че ще се включат в проявата и догодина. "Нека парадът  бъде все по-успешен и все по-голям ", каза още кметът.

Участници получиха награди в различни категории. За най-добре реставриран автомобил бе отличен Редон Дофин от 1956 година. Ретро клубът в Бургас получи награда за най-многобройно участие, който се представи с 15 ретро коли.  Имаше призове и в зависимост от годината на производство на автомобилите. Награда имаше и за най-добра реплика на ретро автомобил.

Ретро парадът, организиран от Сдружение за класически автомобили "Туида Класик", се състоя днес в Сливен. Дефилираха над 85 ретро автомобили и над 40 мотори. Собствениците им са от различни краища на страната. 

Публикувана във Всички новини

На заключителна пресконференция бяха отчетени дейностите, извършени по Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяема енергия”, по която Община Сливен е бенефициент. Програмата е финансирана от Министерство на енергетиката чрез Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014.  Финалното събитие се проведе в залата на Областния информационен център.

Проектът е „ Подобряване на енергийната ефективност и внедряване на устойчив модел за енергиен мениджмънт в  четири сгради със социално предназначение, Община Сливен“ и е на стойност 1 058 452,72 лева/ 541 178,28 евро, процедура BG04-02-03 и процедура BG04-02-03-1 „Повишаване на енергийната ефективност и използване на възобновяема енергия в общински и държавни сгради и локални отоплителни системи“. Проектни предложения:  BG04-02-03-017 и BG04-02-03-1-05.

Сградите, за които Община Сливен получи финансиране по Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяема енергия“,  са общо шест. Това са Спортно училище „Димитър Рохов”, СУ „Хаджи Мина Пашов”, Основно училище „Христо Ботев”,  Дом за стари хора,  Спортна зала „Васил Левски”, Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”.

Съгласно разработени проекти се предвиждаше в три от обектите да се премине от промишлен газьол / нафта към гориво природен газ.

Извършените дейности в Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен са на стойност 123 650,84 лв. с ДДС. Доставени и инсталирани са два нови стоманени водогрейни котли по 304 kW и две циркулационни помпи за котелна централа. Изградиха се преградна стена в котелно помещение и външно газопроводно отклонение до сградата на съществуващото котелно помещение.

В СУ „Хаджи Мина Пашов”- Сливен строително-монтажните дейности са на стойност 198 985,60 лв. с ДДС. В обекта се изпълни реконструкция и подмяна на вътрешна отоплителна инсталация, като се доставиха и монтираха нови 192 броя стоманени панелни радиатори в комплект с терморегулиращи радиаторни и секретни вентили. Доставени и инсталирани са нов нов чугунен водогреен котел - 320 kW и нафтова горелка към него. Доставени и монтирани са циркулационни помпи за котелна централа – 2 броя  и 5 броя за отоплителна инсталация. Направени са доставка и монтаж и на програмируем контролер с възможност за модулно свързване.

В Основно училище „Христо Ботев” - Сливен дейностите са на стойност 252 289,73 лв. с ДДС. Извърши се реконструкция и подмяна на вътрешна отоплителна инсталация – доставка и монтаж на нови стоманени панелни радиатори в комплект с терморегулиращи радиаторни и секретни вентили,   изгради се нова пристройка за котелно помещение към сградата. Достави се и се инсталира нов стоманен водогреен котел - 304 kW, с комбинирана модулираща газо - нафтова горелка в комплект с газов мултиблок и контрола за плътност. Сред дейностите са доставка и монтаж на програмируем контролер с възможност за модулно свързване. Изгради се външно газопроводно отклонение до сградата на котелното помещение.

В Дом за стари хора - Сливен строително-монтажните работи са на стойност 129 522,29 лв. с ДДС. Доставени и инсталирано са два броя нови стоманени водогрейни котли по 250 kW всеки от тях, заедно с комбинирани газо - нафтови горелки в комплект с газов мултиблок и контрола за плътност. Направена е доставка и монтаж на циркулационни помпи за котелна централа – 2 броя и 5 броя за отоплителна инсталация. Достави се и се монтира програмируем контролер с възможност за модулно свързване. Изгради се преградна стена в котелно помещение. Изгради се газопроводно отклонение до сградата на съществуващото котелно помещение.

В сградите се внедри система за устойчив енергиен мениджмънт, включваща следните дейности: доставяне и инсталиране на софтуер с адаптиран за нуждите на всяка отделна сграда алгоритъм за внедряване на автоматизирана система за управление на енергийната ефективност (АСУЕЕ). Системата ще позволява цялостно наблюдение, управление и оптимизация на включените отоплителни и климатични инсталации на четирите обекта.

Приключи газифицирането и в Спортна зала „Васил Левски” в Сливен. Съществуващото котелно се преустрои чрез изграждане на допълнителни зидове от газобетонни блокчета. Достави се и се монтира котел на газообразно гориво 195 кW, комплект с двустепенна газова горелка и необходимата спирателна, регулираща и предпазна арматура. Доставиха се и се монтираха вентилаторни конвектори - високостенен монтаж, панелни радиатори и лири. Изгради се вентилация на игрището за баскетбол и газопроводното отклонение до котелното помещение

Извършено е топлопроводно отклонение и абонатна станция за сградата на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” в града. В обекта се осъществи директно топлозахранване на училището от топлопреносната мрежа на град Сливен, чрез изграждане на топлопроводно отклонение от предварително изолирани тръби ф42,4х2,6/ф110х3 с дължина 9,6 м. Достави се и се монтира блокова абонатна станция с пластинчат топлообменник от „запоен” тип – 60 kW, окомплектована с циркулационна помпа с честотно регулиране, контролер и необходимите материали и арматура към нея.

Изпълнението на проекта и на договора за СМР ще допринесат за намаляване на потреблението на електроенергия в четирите сгради с 447,4 MWh/г или с 40,3% и намаляване и избягване на емисиите на СО₂ с 139,4 тона/годишно.

Публикувана във Всички новини

От 7 до 10 май Ямбол отново ще бъде домакин на впечатляващия музикален микс, наречен „Златната Диана“. Фестивалът предлага четири атрактивни и разнообразни събития, с участието на емблематични личности от музикалния живот на България. Амбициозни, но и традиционни, музикалните празници съумяват да концентрират на територията на Ямбол в рамките на няколко дни уникална музикална енергия, поднасяйки на публиката незабравими и стилни музикални изживявания.

„Златна Диана“ са едно от най-значимите събития в културния календар на Ямбол и ежегодно дават среща на утвърдени музиканти от страната и чужбина. Организатори на фестивала са община Ямбол, Камерен ансамбъл „Дианополис“, ОП „Туризъм и култура“ и НЧ „Съгласие – 1862“.

7 МАЙ: ОТКРИВАНЕ С ТЕОДОСИЙ СПАСОВ

Тържественото откриване ще бъде на 7 май, неделя, под формата на празнично Матине в Безистена, от 11:30 ч., поднесено от домакините от ямболския Камерен ансамбъл „Дианополис“, под палката на неговия ръководител и главен диригент Константин Илиевски. Концертът е със специалното участие като солисти на Теодисий Спасов - кавал и Мартина Митева - перкусии.

В атмосферата на Ямболския Безистен Теодосий Спасов ще представи авторски творби, вдъхновени от традициите на балканския фолклор. За пъстротата на багрите и ритмите в този омагьосващ концерт ще допринесе и виртуозна млада перкусионистка Мартина Митева от Софийска Филхармония.

8 МАЙ: „ВЪЛШЕБНАТА ФЛЕЙТА“ НА ЯМБОЛСКА СЦЕНА

За втора година подред в рамките на "Златната Диана", Държавна опера Стара Загора ще представи на 8 май оперно представление в залата на Читалище „Съгласие". Началото е в 19.00 часа, с очакване тази вечер да бъде изпълнена с нощна магия, наситена със звуците на „Вълшебната флейта". Безспорно за това ще допринесе и арията на самата „Кралица на нощта" - една от най-известните арии, написани от Волфганг Амадеус Моцарт, чиято виртуозност често хипнотизира публиката. Авторският поглед на режисьора, позволяващ концентрирано изживяване на сюжета, както и солистите, хорът и оркестърът на Старозагорска опера, с диригент Димитър Косев, са гаранция за една истински стилна оперна постановка. Не я пропускайте!

9 МАЙ: ИСПАНСКА ВЕЧЕР С ЦВЕТАН НЕДЯЛКОВ

Едно истинско приключение - доказателство за това, че музиката свързва далечни региони и ни позволява чрез нея да бродим в нашата фантазия из непознати светове, очаква публиката на 9 май от 19.00 часа в залата на община Ямбол.

Темпераментът на испански и латино-американски ритми, изпълнени с ревност и любовна магия, ще бъдат поднесени от Симфониета Видин със солист Цветан Недялков - китара.

В програмата ще чуем известният „Ритуален танц на огъня" из „Любовна магия" на испанския композитор Мануел Де Файя. Няма как да минем и без блестящата увертюра към операта „Кармен" на Жорж Бизе, „Испански валс" от Емануел Шабрие (в аранжимент на Константин Илиевски) и пълния с латиноамерикански темперамент „Данцон II" на мексиканския композитор Артуро Маркес.

След този букет от високо емоционални произведения, на сцената ще излезе неподражаемият Цветан Недялков, който ще изпълни концерта за китара и оркестър „Аранхуес", на композитора Хоакин Родриго. Познат като виртуоз и в други музикални стилове, Цветан Недялков ще се представи тази вечер в ролята на класически китарист, но с помощта на публиката краят на тази толкова емоционална вечер остава отворен.

10 МАЙ: ФАНТАСТИЧЕН ФИНАЛ

Заключителната вечер на 10 май ще бъде истинско предизвикателство на почитателите на класическата музика. Изкушенията, предложени от специално сформирания Фестивален оркестър „Златната Диана“, можете да съпреживеете от 19.00 часа, в Голямата зала на община Ямбол.

В амбициозния проект солист ще бъде международно реномираната цигуларка Красимира Султанова - концертмайстор на КА „Дианополис“ и Синфониета дел'Арте. Тя ще се представи в един от най-красивите концерти за цигулка - пълно с меланхолия и дълбоки чувства произведение на финландския композитор Ян Сибелиус, сътворено в началото на миналия век.

Преди да се наслади на този достоен край на музикалните празници „Златната Диана 2017" публиката ще може да се запознае с колоритната легенда за Пер Гинт, представена в двете сюити на норвежкия композитор Едвард Григ от фестивалния симфоничен оркестър „Златната Диана", с участие на музиканти от Симфоничния оркестър на БНР, Симфониета Видин, Сливенски симфоничен оркестър, видни български камерни музиканти и разбира се домакините - КА „Дианополис“, всички – под диригентството на Константин Илиевски.

Публикувана във Всички новини

В зала „Сливен” любителите на музиката от м. септември ще могат да слушат изпълнения на орган. Това стана известно от Арпад Модяр и Даниел Поповичи, представители на фирмата, която извършва ремонт на  музикалния орган за зала „Сливен” в румънския град Брашов.

Двамата специалисти са разговаряли със зам.-кметовете Пепа Чиликова и Стоян Марков за сроковете за монтаж и настройката на органа. Заместник-кметът Пепа Чиликова уточни, че органът ще бъде доставен от Румъния в Сливен на 19 юни. Монтажните дейности ще продължат седем дни. От средата на месец август до 6 септември се предвижда да приключи настройката на инструмента.

Публикувана във Всички новини

Празничен концерт по случай 45 години от създаването на Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" се състоя в зала "Сливен". На него присъстваха настоящи и бивши учители, директори и ученици на гимназията, родители и гости. Сред присъстващите беше и кметът на община Сливен Стефан Радев, който е бивш възпитаник на училището.

"Изключително ми е приятно да Ви поздравя с 45-та годишнина от създаването на гимназията! Мога с гордост да кажа, че това е и моето училище, което носи името на велия възрожденец, писател, журналист и политик Захарий Стоянов. През годините то се утвърди като един от най-важните образователни и духовни  центрове на Сливен. Със сигурност това Ви дава сили и увереност да следвате най-високите стандарти за образование и възпитание на децата. В днешно време не по-малко важно е да пазите духа на това училище", каза в приветствието си Стефан Радев. Той пожела на всички да бъдат здрави, щастливи и успешни. "Нека заедно да градим един по-добър Сливен", завърши кметът.

Своя поздрав отправи и директорът на гимназията Ефросина Кисьова. В словото си тя отбеляза, че са изминали 45 години, които символизират труд, вяра и борба за знание. "Има нещо величаво и сакрално  в благородното дело да създадеш училище,  в него да сбъднеш мечтите си,  да му вдъхнеш неповторим дух и всичко това да превърнеш в традиции. И най-трудното - с любов да го предадеш на поколенията, да развиват, пазят и продължат делото. Такова благородно дело е  създаването на езиковата гимназия в град Сливен", каза Кисьова.  Тя  отбеляза, че, зрелостниците до момента са показвали най-висок успех на матурите в областта и така затвърждават реномето на гимназията като училище със сериозна и задълбочена подготовка по всички предмети, а учителите са удостоявани с високи отличия за своята работа.

Приветствия отправиха още Николай Димитров, син на първия директор на езиковата гимназия Димитър Димитров, председателят на Обществения съвет Донка Славова, Атанас Атанасов - зам.-председател на училищното настоятелство, както и Константин Илиев - ученик от първия випуск през 1976 година.

Събитието продължи с песни и танци на бивши и настоящи ученици.

Публикувана във Всички новини
Събота, 29 Април 2017 08:26

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

- Надявам се, знаете, че е забранено да се пренасят хранителни продукти през границата - казва митничарят.
- Носите ли такива?
- Не.
- Отворете си чантата. Но в нея има цял свински бут!
- Това не е храна, а помощ за прасето на моя приятел в селото оттатък границата - вчера го блъснала кола и се нуждае от присаждане на крак.

Въпрос към радио Ереван: Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища да отговарят на стандартите на Европейския съюз? - Стандартите на Европейския съюз.

Мъж гледа, че жена му се е върнала от пазар с препълнена голяма торба от пазар.
- Скъпа, една жена на твоята възраст не трябва да носи такива тежести.
- Какво ще ме посъветваш?
- По-добре на два пъти да носиш нещата.

В социологическо проучване питат жените каква професия предпочитат да имат мъжете им. Една от тях отговаря: - Космонавт, защото по половин година са в командировка, а когато се връщат, цялата страна знае една седмица предварително…

В детската градина:
- И така, деца, какви звуци чухте при посещението на фермата вчера?
- Муууу!
- Бе-е-е-е-е!
- Кукуригуууу!
- Пишлеме!? Слизай от трактора, ш'е ти *** майката!

Седи си Щирлиц и си спомня за съветските вестници... "Правда", "Известия", "Красная звезда"...
Ах, тези незабравими статии: "Да превърнем в дело решенията на пленума на ЦК на КПСС", портретът на вожда на първа страница... О, колко дълго бе лишен от това щастие!
За съжаление отново му бе съдено да се задоволява с омразната немска тоалетна хартия...

Изпит в университета. Професорът пита:
- Въпрос за отличен - как се казвам?
Гробно мълчание сред студентите.
- Въпрос за много добър - какъв цвят е учебникът?
Пълно мълчание.
- Въпрос за добър - по какво сте на изпит?
От задните банки се чува приглушен шепот:
- Един лесен въпрос не зададе до сега!

Мюлер се кара на Щирлиц:
"Ако не престанеш да режеш сланина върху секретните документи, които крадеш от тайния ми сейф, ще бъда принуден да му сменя кода"

Щирлиц си плуваше, когато видя чифт жълти очи във водата.
- Мюлер! - помисли си Щирлиц.
- Отчасти - помисли си крокодилът.

Звъни се на вратата.
- Кой е?
- Джак изкормвача!
- Скъпа, за теб е!

Публикувана във Всички новини

Носителят на 6 награди Грами с група „Тото“ и дългогодишен фронтмен на легендарната рок-банда - Боби Кимбъл, ще изнесе грандиозен концерт в Ямбол по повод празника на града през юни. Очакванията са това да е едно от най-големите музикални събитията в страната ни за годината. Публиката ще има възможността да слуша своя любимец, заедно с едни от най-добрите български музиканти - пианистът Ясен Велчев, Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара. Ролята на беквокали е поверена на Преслава Пейчева, Нора Караиванова и Славин Славчев.

Боби Кимбъл и компания са подготвили много музикални изненади за всички меломани, присъстващи на концерта, който ще се проведе на 2 юни от 20:00 часа на централния площад в Ямбол. Преди Кимбъл пък зрителите ще се наслаждават на изпълненията на българските рок-легенди от група „Сигнал“, които ще представят любимите на поколения свои хитове.

Непосредствено след този концерт, на 3 юни в Градския парк на Ямбол стартира вече традиционният за града „Бирфест Ямбол 2017“ с концерт на група „Обратен ефект“. Следващата вечер е запазена за неувяхващата музика на „Диана експрес“, чийто създател Митко Щерев е от Ямбол и е почетен гражданин на града.

На 5 юни нова изненада очаква феновете на рока, тъй като тогава ще бъде представен музикалния проект “VOICES OF RAINBOW” („Гласовете на Рейнбоу“). Хитове на легендарната банда ще бъдат изпълнени пред българска публика от двама бивши нейни вокалисти - Греъм Бонит и Дуги Уайт.

На сцената с тях ще видим още няколко виртуозни музиканти. Бенхард Велц е австрийски барабанист, който с Кайтнер Дока (Хърватия) на бас китарата са работили с редица големи имена. Емблематични са техните проекти с Марк Кинг (Левъл 42), Джон Лорд и Роджър Глоувър (Дийп Пърпъл), Стив Лукатър (Тото), Дан Маккафърти (Назарет). На хамонда ще застане най-добрият органист във Великобритания и един от световните гурута на този инструмент – Гари Болдуин. Наскоро той беше и главен органист на Блус Фестивала не къде да е, а в митичната Роял Албърт Хол! Там той свири заедно с Рони Уд и Мик Тейлър от Ролинг Стоунс, а също така и с великия Ван Морисън. Баскитаристът Дейви Римър е поредният музикант на световно равнище в тази супер група. Той е настоящата баскитара на Юрая Хийп.

Концертите са със свободен вход и са подарък от общината за всички жители и гости на Ямбол по повод празника на града. А любителите на музиката и рока ще станат свидетели и участници в четиридневен музикален празник, събрал истинско съзвездие от едни от най-добрите световни и български изпълнители.

Публикувана във Всички новини
Едно от дръвчетата, подарени от инициативата "Когато станем 100 000 - ще посадим гора", беше засадено в двора на детска ясла №3 в Сливен. В засаждането се включиха заместник-кметът по хуманитарни дейности в община Сливен Пепа Чиликова, директорът Антоанета Тодорова и деца от детското заведение. 
 
"Ние искаме нашите деца да растат по-чиста и по-зелена среда. Дръвчетата са белите дробове на нашата планета. Нашият екип вярва, че, ако посадим дръвче в двора на  яслата, ние ще посеем семенца в сърцата на тези малчугани и те ще пораснат по-добри, по-отговорни и по-разумни", каза Антоанета Тодорова.
 
 Тя съобщи, че инициативата "Когато станем 100 000 - ще посадим гора" е изпратила на яслата 100 дръвчета. Част от тях са подарени на кметството в село Мечкарево. Те вече са засадени в двора на църквата и около детската площадка. 
 
За завършек на проявата, децата поздравиха официалните гости - заместник-кмета Пепа Чиликова и експерта в дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" Таня Куманова, с песен. 
Публикувана във Всички новини
Страница 1 от 33

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Превод